ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η αισθητική, η λειτουργικότητα και η επιμονή στη λεπτομέρεια αποτελούν τα συστατικά στοιχεία που καθορίζουν την ιδανική λύση των custom σχεδιασμένων κατασκευών για χώρους με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η φιλοσοφία της Textures and Tiles είναι να δημιουργεί μαζί με τα συνεργαζόμενα γραφεία και τους ιδιώτες προτάσεις με βάση την δική τους αισθητική, παίρνοντας αφορμές από στοιχεία του showroom.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Συμπληρώνοντας ιδανικά κάθε project που περιλαμβάνει επενδύσεις επιφανειών, οι εφαρμογές τσιμεντοκονίας με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές αποτελούν μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης κάθε έργου. Προτείνουμε μια ευρεία παλέτα αποχρώσεων και διαφορετικών υφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα, με σκοπό την παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ

Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις αποτελούν μια υπηρεσία που επιτρέπει να επιλέξουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια τα κατάλληλα υλικά και να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου πριν καταλήξουμε στις τελικές επιλογές μιας κατασκευής. Τα τρισδιάστατα σχέδια αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μας προσφέρει μια ρεαλιστική αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού και μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε την αισθητική κάθε έργου μέσα από τη διερεύνηση εναλλακτικών.